MegoldásokTechnológiákPartnerekReferenciákEseményekMunkatársakEseményekMunkatársak

Cloudera

A Cloudera adatfelhő a világ legnagyobb vállalatainak digitális transzformációját elősegítő hibrid és multi cloud platform. Az adat életciklus minden elemét lefedi a gyűjtéstől az adattudományon át a vizualizációig. Mindezt teljesen integrált módon, magában foglalva a biztonság és irányítás minden aspektusát. Teljessége mellett a platform nyitott és kiterjeszthető. A platform szolgáltatásai Kubernetes alapon automatikusan skálázhatók.

Hewlett-Packard

A HPE Ezmeral egy hibrid felhőplatform, melynek segítségével létre tudunk hozni adattudományi és elemzési feladatok elvégzésére alkalmas egyedi megoldásokat. A portfólió többek között Kubernetes konténerezett alkalmazásokkal és ML lehetőséggel kiegészítve nyújt széles körű eszközrendszert az adatok minél hatékonyabb kiaknázására.

Microsoft

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a manapság megkerülhetetlen Microsoft technológiákban is, adattárház építéstől ETL töltéseken keresztül a Power BI kiaknázásig (SQL Server, SSIS, SSAS, Power BI). Tudásunk kiterjed olyan egyedi megoldás megvalósítására is, mely ötvözi a Microsoft alapú adattárház technológiát egy Big Data komponenssel, annak érdekében, hogy mindkettő előnyeit kihasználva, egy nagy adatmennyiség hatékony feldolgozására képes, jól skálázható, a modern kor kihívásainak könnyedén megfelelő adattárház készüljön.

Oracle

Magyarországon az Oracle Corporation szoftverei a legelterjedtebbek közé tartoznak az adattárház és üzleti intelligencia megoldások megvalósításában. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen eszközök használatában, melyeket kiemelt méretű és jelentőségű projekteken szereztek. Az általunk ismert és használt nagyvállalati szoftverek a teljesség igénye nélkül: Oracle Database, Oracle OLAP Option, Oracle Warehouse Builder, Oracle Designer, Oracle BI.

RPA
technológia

Az RPA ereje a gyors és megtérülő implementálhatóságban, valamint viszonylag könnyű használatában rejlik, melyre világszinten több cég is kínál dobozos megoldásokat.  A szoftver-robotikai eszközök használatának további előnyei: meglévő szoftverhez integrálódás, azonnali költség csökkenés, üzleti folyamatok szabványosítása, nagyobb pontosság és compliance, magasabb vevői és dolgozói elégedettség, újra felhasználhatóság, skálázhatóság, valamint a rugalmasság. A StarFerry Kft. a legmodernebb automatizációs szoftverekkel kínál robotizációs megoldásokat kínál ügyfeleinek a fenti előnyök kihasználásának érdekében: UiPath, BluePrism, Automation Anywhere, MS Power Automate.