MegoldásokTechnológiákPartnerekReferenciákEseményekMunkatársakEseményekMunkatársak

Cloudera

A legmagasabb elvárásoknak megfelelő kompetenciák építéséhez a Cloudera partner hálózaton keresztül hozzáférünk exkluzív műszaki segítséghez, képzési programokhoz és a nemzetközi Cloudera közösség támogatásához. Ezen kapcsolaton keresztül hatékony segítséget tudunk nyújtani ügyfeleink számára pilot és Proof-of-Concept rendszerek kialakításánál is.

Hewlett-Packard

A HPE-vel kötött partneri megállapodásunknak köszönhetően bővíteni tudtuk a kompetenciáinkat, mind szoftveres ismeretek terén, mind infrastrukturális repertoár szempontjából. Partnerségünknek köszönhetően a HPE által elkészített tudásbázis és a mérnöki támogatásnyújtás is a rendelkezésünkre áll a technológia használatakor.

InnoByte

Cégünk és az INNObyte közös szakmai múltja jó alapot ad a közös jövőnk építéséhez. Kollégáink közül többen is évekre visszanyúló kollegiális kapcsolatot ápolnak az INNObyte szakértőivel, számtalan együtt megvalósított projekt áll a hátunk mögött korábbi cégeink színeiben. Ezek a kapcsolatok, tapasztalatok szilárd alapot adnak napjaink közös munkáihoz, legyen szó az államigazgatásban vagy épp a szolgáltató szektorban zajló projektjeinkről.

Telekom

Sok év közös szakmai munka során számos sikeres projektet tudhatunk a hátunk mögött partnerként. Együttműködésünkben komplex adattárházak szállítása, RPA megoldások, valamint innovatív megoldások fejlesztése a fő fókusz, túlnyomó többségében államigazgatási ügyfelek részére.