MegoldásokTechnológiákPartnerekReferenciákEseményekMunkatársakEseményekMunkatársak

Adattárház

A mai, egyre nagyobb kihívásokat támasztó környezetben már nélkülözhetetlen egy korszerű, jól megtervezett adattárház bevezetése és használata az elvárt gyors döntések meghozatala érdekében. Kollégáink rendkívüli – akár több évtizedes – tapasztalattal rendelkeznek ilyen adattárházak tervezésében és megvalósításában, több iparágban (pénzügy, ipar, államigazgatás stb.), így képesek vagyunk bármilyen üzleti igényt akár technológiától függetlenül megvalósítani.

Felgyorsult világunkban az adatok is egyre gyorsabban termelődnek. A Big Data megoldások segítenek az egyre több adat folyamatos, valós idejű feldolgozásában, lehetővé téve a villámgyors döntéshozatalt. Partnereink segítségével olyan megoldásokat alakítunk ki, melyek nagy rendelkezésre állás mellett biztonságosan és költséghatékonyan teszik lehetővé mindezt. Büszkén kijelenthetjük, hogy a Star Ferry Tanácsadó Kft. szakembereinek szakmai vezetésével készült el az eddigi legnagyobb magyarországi zöld mezős beruházásként megvalósuló Big Data megoldás az államigazgatásban.

Big Data

Robotizálás

A robotizált folyamatautomatizálás (RPA – Robotic Process Automation) egy olyan előre konfigurált szoftverpéldány, amely üzleti szabályok betartása mellett, előre meghatározott események végrehajtásával egy vagy több egymáshoz nem kapcsolódó informatikai rendszerben autonóm módon képes különféle folyamatok, események, tranzakciók és feladatok megvalósítására. Nem minden üzleti folyamat esetén alkalmazható sikeresen, azonban magas végrehajtási gyakoriságú és alacsony komplexitású folyamatok esetén ideális megoldást nyújt. Cégünk szakemberei az RPA területén többféle, a piac meghatározó megoldásaiban szerzett tapasztalattal rendelkeznek, melynek segítségével az adott problémára, ügyfélre szabott leghatékonyabb megoldás kidolgozásában tudnak szakértő segítséget nyújtani.

Az üzleti intelligencia megoldások célja, hogy gyors, adatvezérelt döntéshozatalt tegyenek lehetővé ügyfeleink számára. Cégünk nagy tapasztalattal és bevált jó gyakorlatokkal rendelkezik az üzleti elemzések, adatbányászat, adatvizualizáció, valamint a szükséges adateszközök és infrastruktúra területén, köszönhetően a több iparágban, különböző BI eszközökkel (MS Power BI, Qlik, Tableau, Oracle BIEE, Cloudera CDP Data Visualization, Apache Superset) szerzett projekttapasztalatoknak.

Üzleti
Intelligencia